maandag 10 oktober 2011

Roodvonk rules


Even een korte update tussen al het Florence Nightengalen door. Ons Lotje is afgelopen nacht omgetoverd tot een kleine aardbei. Ik dacht dat deze zeldzame ziekte van vroeger tijden was, maar nee hoor, ze heeft Roodvonk. Arme schat. De dokter zal zich nog lang herinneren dat Lot in da house was, want zowel de wachtkamer, de garderobe (op weg naar wc) en de spreekkamer volledig onder gespuugd. Arme ziel. Flinke dosis penicilline en anti-misselijkheids pillen mee. En vanmiddag is er zowaar wat binnen gebleven. We zien weer licht in de tunnel. Nu maar duimen dat ons Pien het bespaard blijft, want het is/was zo besmettelijk als de pest. En het is echt een beroerde bacterie.  
Maar look on the bright sight, door al dat overgeven slapen elke nacht weer in een nieuw fris gewassen bedje. Beetje jammer dat we zo weinig van genieten, want er worden weer nieuwe records gevestigd als het gaat om gebrek aan slaapuren….
Wel grappig, Pien vertelde dat ze tegen de juf had gezegd dat Lotje ziek is. Dus ik vroeg hoe de juf reageerde. Volgens Pien: “Ga thuis maar lekker veel koekjes eten.” Yeah right. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten