zondag 17 april 2011

Pienlaan


We zijn weer thuis. Geen tijd gehad om te bellen of te schrijven. Maar het was echt super. Eerst bij vrienden J. en B. in Milaan, waar we een typisch Italiaans weekend hebben gehad. Heerlijk buiten eten aan lange tafels met familie en vrienden. Veel kids en een opblaasbad, dus Pien en Lot hebben ook een wereldtijd gehad. Het kantoor van tante B. is direct omgetoverd tot disco, dus arme B. heeft een zwaar weekend gehad;-)
Zondag door naar de Cote, waar we een paar lekkere stranddagen hebben gehad. Kids vroegen nog of tante B.ook mee ging op vakantie, maar dat zat er helaas niet in. Beetje jammer dat we dinsdag al met Pien bij de dokter zaten. Hoge koorts en een voorhoofdsholte ontsteking, maar met een flinke stoot aan medicijnen zijn we de dagen redelijk doorgekomen. Toch maar een dagje eerder naar huis gekomen…   Overigens hebben we de meiden in Frankrijk de namen Charlotte en Josephine gegeven. Want Pien is schijnbaar een scheldwoord in het Frans, niet een fantastisch charmante binnenkomer. En van de naam Lot snappen ze ook geen bal. Kids vonden  het prima, want hoe je ze ook noemt, luisteren doen ze toch niet;-) alhoewel ze niet doof zijn. We vroegen aan Lot of ze zin had in een appelsapje. “Nee, Lotje wil een jus de pommes!”
Nu weer business as usual. We draaien een wasje en poetsen de poep van de muren. Manlief is helemaal in zijn nopjes dat zijn gras er zo mooi bij staat. En de meiden gaan er volledig in mee: “Papa mooi gras gemaaid!” 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten